SERRA DEL CONTELLER

27 des.

resized_serra-del-conteller-029
Sortim del aparcament al costat de la fonda Ca la Matilde, que hi fem el cafè amb llet, de la carretera d’Olot – Anglès. Enfilem el carrer del cementiri, de seguida veiem un caminoi ben traçat però sense cap marca de GR, segons el mapa tenia que ser el que ens duria a l’itinerari marcat per la Mònica : una ruta fàcil, planera, de bon fer.
Un magnific camí amb molta vista de la serra del Conteller ens va portar al Puig Sacreu una espectacular visió pels 4 cantons. Com ja he dit, el camí no era marcat en senyals, però de tant en tant trobàvem pilons de pedres . Seguin la carena de seguida varen visionar una bandera clavada al cim del Puig Alt. No estàvem cansades, i el camí seguia; dons en davant !.Entrem en un bosc, no tornem a veure més pilons de pedres, però semblava que aviat teníem que trobar un altre camí a la dreta per així poder fer la ruta circular. Quan ja començaven a estar cansades, veiem un sender que baixava fort, Ja el tenim, de baixada tot és més fàcil. Però el sender, desprès de més d’un hora caminat, sense més es va anar fent espès, difícil de avançar fins arribar que va ser impossible seguir.
El dia era clar, el sol estavellava en aquella hora del mig dia, la calor i el cansament eren importants, però el pitjor eren els nervis de no saber com sortir-ne d’aquella situació. Només ni ha una, rectificar. Així que varem trobar el camí i els pilons, només va ser caminar una mica més de pressa perquè la gana s’havia despertat.

Joana

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: