EL SALT DEL CABRIT I EL CAP DE MORT

25 febr.

resized_Salt_Cabrit 006

SANT MARTÍ SESCORTS, MUNICIPI DE L’ESQUIROL (OSONA)
Per anar-hi, cal seguir la C-153 que va de Vic a Olot fins al Km 11 Aparquem el cotxe en unes grans instal.lacions d’una empresa, baixem per una forta baixada a on hi trobem un restaurant ara tancat. Un cartell indicador. Agafem la direcció del cartell : Salt del Cabrit – Els Plans _ Senders de Gorgues.
El camí va baixant, i aviat se’ns mostra la vista dels salt del Cabrit. És un salt d’aigua d’ una vintena de metres . Em un hivern tant sec, com hem passat, segurament no estava en el seu millor moment, però no deixa de tenir molt encant.
Continuem pel sender indicat amb unes marques grogues, i al cap d’un bon tram ja tenim una primera visió del monòlit del Cap de Mort. Està situat al cantó sud d’un marcat meandre de la riera de les Gorges, al peu d’una falla horitzontal arran del riu.
Després de passar unes balmes, el camí arriba al torrent de les Paganes. Molta part del camí son cingleres, seguin el sender ens duria al municipi del Esquirol, molt lluny de on teníem el cotxe. Per sort, hem trobat un caminador del país, i ens ha indicat un altre camí més curt i diferent de tornada.
El paisatge, purament d’hivern però tot eL camí ens ha acompanyat el verd l’arbustiu que avui exposem : EL BOIX.Un arbust de fulla perenne de talla petita. El trobem sobretot en muntanyes submediterràneas de no gaire alçada. Son plantes que es fan servir molt en jardineria. (buxus sempervirens)
Caminada circular d’unes 4 hores.

Diumenge, 24 de febrerde 2013

Joana

Caminada circular d’unes 4 hores.
Joana

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: